Pe scurt,

mergem inainte cu ...

Despre
noi

Performaker inseamna o echipa cu experienta individuala de peste 15 ani orientata catre dezvoltarea strategiilor de Brand, comunicare si generarea intentiilor de consum.

Suntem focusati pe intelegerea obiectivelor de business ale partenerilor nostri, pe intelegerea comportamentului de consum specific industriei si pe conversia catre lead.

Dezvoltam strategii de brand, implementam si dezvoltam concepte pentru campaniile de colectare a lead-urilor atat in zona de online cat si offline, fie ca vorbim de auto, real-estate, bancar, tehnologie, farmaceutice, agricultura, FMGC sau fashion.

Punem accent pe relatia dintre produs si cumparator pentru a creste rata de conversie, pe atentia cu care tratam fiecare pas al proiectului si pe metodologiile folosite care in final duc la cresterea performantei.

Ne orientam si raportam la performanta, rezultat si calitate in tot ceea ce facem.

In viziunea noastra, cumparatorul reprezinta pionul principal in structura actiunilor pe care le abordam, fie ca vorbi de evenimente dedicate, SEO, PR sau campanii offline. Din acest motiv, dezvoltam si consolidam infrastructuri solide care stau la baza managementului corect si duc la un raport optim intre resursele investite si lead-urile realizate.

De luat
in seama!

Construim organic si asiguram o evolutie naturala in tot ceea ce facem. Astfel, sustinem clientii si partenerii nostri sa-si atinga obiectivele si targetul dorit.

Zi de zi

livram servicii despre ...

Pentru

clienti sau parteneri ...

Hey!

Ne puteti contacta rapid la

contactele de mai jos, pentru orice detalii suplimentare.
+4 (0723) 357 327 sau office@performaker.ro