Intelegem obiectivele de business ale partenerilor nostri, analizam comportamentul de consum specific industriei si crestem / consolidam performanta.

DESPRE
NOI

Echipa cu peste 15 ani de experienta orientata spre cresterea organica a strategiilor de dezvoltare a platformelor de comunicare B2B, B2B2C si B2C, colectarea, organizarea si generarea intentiilor de consum.

Suntem focusati pe intelegerea obiectivelor de business ale partenerilor nostri, pe intelegerea comportamentului de consum specific industriei si dezvoltarea si utilizare eficienta a aplicatiilor dintr-o companie.

Dezvoltam, implementam si optimizam concepte pentru Design System Language, interfete vizuale intuitive, eficiente si usor de utilizat pentru a eficientiza fluxul dintre consumator, lead, departamentele de marketing, vanzari si management.

Punem accent pe relatia dintre produs si cumparator pentru a creste rata de conversie, pe atentia cu care tratam fiecare pas al proiectului si pe metodologiile folosite care in final duc la crestera naturala.

Ne orientam si raportam la performanta, rezultat si calitate in tot ceea ce facem.

In viziunea noastra, cumparatorul reprezinta pionul principal in structura actiunilor pe care le abordam, fie ca vorbi de evenimente dedicate, SEO, PR sau campanii offline. Din acest motiv, dezvoltam si consolidam infrastructuri solide care stau la baza managementului corect si duc la un raport optim intre resursele investite si lead-urile realizate.

PERFORMANTA
ASUMATA

Construim organic si asiguram o evolutie naturala in tot ceea ce facem. Astfel, sustinem clientii si partenerii nostri sa-si atinga obiectivele si targetul dorit.

ZI DE ZI NE PREOCUPĂM CU:


Parteneri pentru care am dezvoltat și implementat strategii de brand sau concepte pentru campaniile de colectare a lead-urilor atat in zona de online cat si offline, fie ca vorbim de auto, real-estate, financiar – bancar, tehnologie, farmaceutice, agricultura, FMGC, industria fashion sau oricare alte industrii.